Nazorg (borst)kanker

Na de diagnose (borst)kanker komt er veel op u af. Vaak start er een traject met oncologische behandelingen, waaronder een operatie, bestraling of chemotherapie. Deze behandelingen zijn noodzakelijk en effectief, maar kunnen gevolgen hebben voor de huid en het lymfestelsel. Vochtophopingen (lymfoedeem), verhardingen (fibrose) in de huid of verkleefde littekens zijn veelvoorkomende klachten.

Onze betrokkenheid bij nazorg (borst)kanker is groot. Door vroegtijdige behandeling van de huid kan veel ongemak worden voorkomen. In onze praktijk bieden wij diverse behandelmogelijkheden, om uw huid- en oedeemklachten te verminderen.

Oedeemtherapie

manuele lymfedrainage

Vergoedingen

Mogelijk komt u in aanmerking voor een (deel)vergoeding vanuit de verzekering bij uw zorgverzekeraar. U heeft wel een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist nodig. Huid- en oedeemtherapie DuoDermis heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Heeft u vragen over uw vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op met onze huidtherapeuten.

Afspraak maken

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten