Coagulatie

Steelwratjes, ouderdomswratten en verwijde vaatjes worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Wist u dat onze huidtherapeuten deze huidoneffenheden eenvoudig kunnen verwijderen?

Met een coagulatie behandeling worden huidoneffenheden op een veilige en doeltreffende manier verwijderd. Onze huidtherapeuten maken gebruik van twee technieken:

Microcoagulatie

Verwijde vaatjes/ couperose en spider naevi kunnen uitstekend behandeld worden met microcoagulatie. De huidtherapeut gaat met een dun naaldje oppervlakkig de huid in. De punt van de naald wordt warm en zorgt ervoor dat de eiwitten in het bloed stollen. Doordat het bloed stolt, zal het vaatje verdwijnen.

De huid zal op de dag van de behandeling wat rood en warm aanvoelen, tevens kunnen er korstjes ontstaan.

Elektrocoagulatie

Steelwratjes of ouderdomswratjes behandelen we effectief met een apparaatje dat op veilige laagstroom werkt. De huidtherapeut houdt een puntige elektrode boven de huid zodat er een vonkje tussen de elektrode en de huid ontstaat. Hiermee branden we het plekje op een veilige manier weg.

Na de behandeling zal er een donker korstje zichtbaar zijn, dat na enkele dagen loslaat.

Zapper coagulatie

Vergoeding

Mogelijk komt u in aanmerking voor een (deel)vergoeding bij uw zorgverzekeraar. Het is mogelijk dat uw zorgverzekeraar vraagt om een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist. Huid- en oedeemtherapie DuoDermis heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Heeft u vragen over uw vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op met onze huidtherapeuten.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten