Huidverzorging en advies

Onze huid is een geweldig orgaan. Wist u dat de huid het grootste orgaan van ons lichaam is? Het regelt onze temperatuur, vochtgehalte en beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Daarom verdient onze huid het allerbeste. U kunt zelf uw huid een handje helpen door de juiste dagelijkse huidverzorging te gebruiken. Zeker als de huid beschadigd is of wanneer er sprake is van een huidprobleem. Onze huidtherapeuten kunnen u uitstekend adviseren in de beste verzorging voor uw huid.

Iedere huid is uniek en elke huid heeft zijn eigen behoefte. Het aanbod in huidverzorgingsproducten is groot. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om het juiste product voor u te vinden.

In de praktijk komen we de meest uiteenlopende huidklachten tegen. Van een droge huid tot aan pigmentvlekken en huidverandering bij kanker. Voor iedere huid kunnen wij een oplossing bieden. Vraag de huidtherapeuten naar de mogelijkheden voor de juiste huidverzorging.

Huidverzorgingsproducten bij DuoDermis

In de praktijk werken onze huidtherapeuten met de producten van La Roche Posay, Tebiskin en Dermaquest.

La Roche Posay

La Roche Posay heeft producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de intolerante, gevoelige en kwetsbare huid. De producten bevatten thermaal water, wat rijk aan selenium is. Selenium heeft een kalmerende en helende werking op de huid.

Bij eczeem, extreme droogheid en atopische huiden biedt La Roche Posay uitkomst.

Klinisch bewezen

De producten van La Roche Posay bevatten geavanceerde bestanddelen, die vaak zijn geïnspireerd op de nieuwste doorbraken in medisch onderzoek. De efficiëntie van de producten worden geëvalueerd in klinische studies.

Tebiskin

TEBISKIN Cytoceuticals zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, gericht op de complexe, moleculair-biologische mechanismen van keratinocyten en fibroblasten: de belangrijkste cellen van de epidermis en de dermis.

Tebiskin heeft een compacte productlijn ontwikkeld, speciaal om professionele behandelingen te ondersteunen en het beste resultaat te behalen bij diverse huidindicaties en huidtypen.
De producten van Tebiskin reinigen, verzorgen, stimuleren en kalmeren de huid.

Tebiskin wil huidverzorging betaalbaar houden, daarom zijn er speciale producten kits ontwikkeld om een huidprobleem aan te pakken.

Nu verkrijgbaar bij huidtherapie DuoDermis Doetinchem producten kits voor de gevoelige huid, acne en hyperpigmentatie.

DermaQuest

Het assortiment DermaQuest peelings is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en specialisten en behoort tot het topsegment. De behandelingen bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces. De peelings van DermaQuest bestaan allemaal uit een combinatie van verschillende ingrediënten, met elk hun eigen karakteristieke eigenschappen.

Meer informatie over peelings leest u op deze pagina.

Vraag stellen

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten