Laserontharing

Bij Huidtherapie DuoDermis kun je terecht voor veilig én effectief laser ontharen met de hoogwaardige Duetto MT EVO laser. Onze laser heeft een 2-in-1 lasersysteem, de Alexandrite laser en Nd-YAG laser.

Dit zijn de gouden standaard lasers van de hoogste klasse, waarvan wetenschappelijk onderzoek de effectiviteit heeft aangetoond en bewezen.

Zomeractie

Deze zomermaanden hebben wij een hele mooie actie voor jullie. Pak je kans en geniet van een gladde huid in de zomer.

Zeg maar dag tegen ingegroeide haren, stugge haargroei en scheerirritatie met laserontharing. Wil je ook definitief van je haargroei af? Start dan deze zomer extra voordelig!

Zomeractie laserontharing oksels

Actievoorwaarden

  • Geldig tot 1 september 2023, daarna is de normale prijs van toepassing;
  • Prijzen zijn per behandeling;
  • Combineren van meerdere gebieden is mogelijk;
  • Huidtherapie DuoDermis behoudt het recht de actievoorwaarden ten alle tijden aan te passen;
  • Heb je vragen over de zomeractie, neem dan contact op met onze huidtherapeuten.

Meer informatie over laserontharing vind je hier.

Ben je enthousiast geworden en wil je gebruik maken van deze toffe actie? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon, whatsapp of ons contactformulier.

0314-755455 | 0616506419 | info@duodermis.nl

Kwaliteit

De huidtherapeut is de specialist op gebied van laserbehandelingen en laserontharing. Zij is een HBO opgeleide en paramedisch professional met een beschermde beroepstitel.

Om de kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen, volgen wij regelmatig scholingen en congressen in licht- en lasertherapie.

Onze huidtherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Huidtherapeuten DuoDermis
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten